FRA

Vállalatoknak és intézményeknek

Személyre szabott szaknyelvi franciaórák
Meg akarja tartani munkatársait ? Nyújtson nekik képzéseket!

A város történelmi központjában található Budapesti Francia Intézet minőségi francianyelv‑oktatást kínál.  A Budapesti Francia Intézet Nyelviskola és Vizsgaközpontja francia nyelvórák széles skáláját nyújtja minden tudásszinten. A nyelviskola tanárai franciaországi pedagógiai szakértők vezetésével folyamatos továbbképzéseken vesznek részt, biztosítva ezáltal az oktatás magas nyelvi színvonalát és a legmodernebb pedagógiai módszerek használatát.

Az utóbbi években a Francia Intézet Nyelviskola és Vizsgaközpontja olyan szaknyelvi modulokat dolgozott ki, melyek segítségével a résztvevők meghatározott szakmai szituációkban : tárgyalás-, értekezlet- vagy sajtótájékoztató szimuláción keresztül tanulják a nyelvet. 2011-ben, Magyarország EU-s elnöksége idején a kormány- és köztisztviselők  francia nyelvi képzése is ezzel a módszerrel zajlott.

 

Hogyan biztosítjuk a minőségi nyelvoktatást : 

 1. Az igények felmérése
  Első lépésként megismerjük az Ön szakmai környezetét, hogy megtudjuk, mik a céljai a nyelvtanulással. Ezután gyors és hatékony elemzést készítunk arról, hogy milyen jellegű francianyelv-tudásra is van szüksége.
   
 2. Személyre szabott képzési program kidolgozása
  A munkája során használt konkrét dokumentumok alapján részletes képzési programot dolgozunk ki a Közös Európai Nyelvi Referenciakeret figyelembevételével. Az Ön időbeosztásának megfelelő hosszúságú és intenzitású nyelvoktatást javasolunk.
   
 3.  Órák
  Képzett és tapasztalt oktatóink személyre szabott órákat tartanak az Ön munkahelyén vagy a Budapesti Francia Intézetben, a legújabb technológiai eszközökkel felszerelt tantermeinkben. 
   
 4. Értékelés és visszajelzés
  A tanfolyam végén minden résztvevőnek rendszeres visszajelzést és részletes értékelést adunk.
   
 5. Nyelvvizsgák
  A Francia intézet Nyelviskola és Vizsgaközpontjában lehetőséget biztosítunk hivatalos, nemzetközi szinten elfogadott nyelvvizsga megszerzésére :

  DELF : Általános francia nyelvvizsga
  DALF : Felsőfokú francia nyelvvizsga
  DFP: szaknyelvi nyelvvizsga : üzleti-, jogi-, orvosi és turizmus-vendéglátás szaknyelv

 

Különféle szakmai helyzetekre felkészítő képzések
 

Miért válasszon minket ?

 • Szaknyelvi képzéseket és személyre szabott oktatást nyújtunk;
 • Innovatív pedagógiai módszereket és segédanyagokat használunk;
 • Oktatóink a francia mint idegen nyelv és szaknyelvi francia oktatására szakosodtak;
 • Az órákat az ön munkahelyén vagy a Francia Intézetben tartjuk, önnek megfelelő időbeosztásban;
 • Szoros kapcsolatot ápolunk a Francia Nyelvi Központtal és a Párizs Ile-de-France Kereskedelmi Kamarával.

 

Egyedi árak: személyre szabott árajánlat
 

Munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére ! Személyre szabott ajánlatért keressen minket telefonon a + 36 1 489 42 29 -es számon, vagy emailben a cours@inst-france.hu címen!